Начало За нас Галерия За контакти www.avtocentargo.avtonet.bg
 
АВТОЦЕНТЪР ГОРНА ОРЯХОВИЦА

АВТОЦЕНТЪР ГОРНА ОРЯХОВИЦА

БЪРЗИНА, КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, ВСИЧКО от А до Я за ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ!

Телефон: 0618 67050
Мобилен телефон: 0887 750 792
E-mail: sicont@abv.bg
 
 
 

За нас

AВТОЦЕНТЪР ГОРНА ОРЯХОВИЦА предлага оригинални и алтернативни авточасти, акумулатори и гуми за леки и лекотоварни автомобили.

УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

РЕМОНТИ НА ДВИГАТЕЛИ
    От основни ремонти на двигателя до ремонти на неизправни охладителни системи, течове и разход на масло, прогорели гарнитури на глави, както и всякакви текущи ремонти по двигателя на вашия автомобил. Солидния опит на нашите автомонтьори в тази област са гаранция за качествено обслужване на вашия автомобил.
 
РЕМОНТИ ПО ХОДОВАТА ЧАСТ
   Измерване със стенд и регулиране на преден и заден мост, смяна на накладки, спирачни дискове и шарнири, амортисьори, пружини и носачи, ние можем да предложим качествено обслужване с модерна апаратура, хидравлични преси и специализирани инструменти. 
 
КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА 
   Разполагаме с апаратура за диагностициране на неизправности, както в двигателните системи, така и в ABS, AIRBAG, както и всички други ел.системи в автомобилите. Зануляване на инспекции и сервизни лампи-може да разчитате на нас.
 
СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ 
   Ангренажни и канални ремъци, масла, филтри, чистачки, свещи и всякакви консумативи.

ДРУГИ УСЛУГИ
   Демонтаж, монтаж и баланс на автомобилни гуми.
 
  
Онлайн авто справочник - автосалони, автосервизи, авточасти, автошколи, автоморги, товарни автомобили, тунинг, акумулатори, гуми, джанти, масла, автобои © 2021 - Всички текстове и изображения са запазени от АВТОЦЕНТЪР ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

www.avtocentargo.avtonet.bgv.1.0

Този сайт се хоства и поддържа от www.avtonet.bg
Vizia Design Studio