Начало За нас Галерия За контакти www.dimagauto.avtonet.bg
 
АВТОСЕРВИЗ ДИМАГ АУТО

АВТОСЕРВИЗ ДИМАГ АУТОТелефон: 058/604 226
Мобилен телефон: 0896 69 26 85
 
 
 

За нас

УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

РЕМОНТИ НА ДВИГАТЕЛИ
   С дългогодишен опит в сферата на автоуслугите, диагностиката и ремонтите на бензинови и дизелови двигатели е само една от силните страни на АВТОСЕРВИЗ ДИМАГ АУТО.  От основни ремонти на двигателя до ремонти на неизправни охладителни системи, течове и разход на масло, прогорели гарнитури на глави, както и всякакви текущи ремонти по двигателя на вашия автомобил.  Солидния опит на нашите автомонтьори в тази област са гаранция за качествено обслужване на вашия автомобил.

РЕМОНТИ ПО ХОДОВАТА ЧАСТ
   Измерване със стенд и регулиране на преден и заден мост, смяна на накладки, спирачни дискове и шарнири, амортисьори, пружини и носачи, ние можем да предложим качествено обслужване с модерна апаратура, хидравлични преси и специализирани инструменти. 

 КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА 
   Разполагаме с апаратура за диагностициране на неизправности, както в двигателните системи, така и в ABS, AIRBAG, както и всички други ел.системи в автомобилите. Зануляване на инспекции и сервизни лампи-може да разчитате на нас.

СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ 
   Ангренажни и канални ремъци, масла, филтри, чистачки, свещи и всякакви консумативи.

АВТОСЕРВИЗ ДИМАГ АУТО предлага гуми за леки и лекотоварни автомобили.
  
Демонтаж, монтаж и баланс на автомобилни гуми.

 
 
Онлайн авто справочник - автосалони, автосервизи, авточасти, автошколи, автоморги, товарни автомобили, тунинг, акумулатори, гуми, джанти, масла, автобои © 2020 - Всички текстове и изображения са запазени от АВТОСЕРВИЗ ДИМАГ АУТО.

www.dimagauto.avtonet.bgv.1.0

Този сайт се хоства и поддържа от www.avtonet.bg
Vizia Design Studio