Начало За нас Галерия За контакти www.avtoservisps.avtonet.bg
 
АВТОСЕРВИЗ PS

АВТОСЕРВИЗ PS

Автосервиз и резервни части

Мобилен телефон: 0877 45 26 34
 
 
 

За нас

УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ
 
РЕМОНТИ НА ДВИГАТЕЛИ
   От основни ремонти на двигателя до ремонти на неизправни охладителни системи, течове и разход на масло, прегорели гарнитури на глави, както и всякакви текущи ремонти по двигателя на вашия автомобил.  Солидния опит на нашите автомонтьори в тази област са гаранция за качествено обслужване на вашия автомобил.
 
РЕМОНТИ ПО ХОДОВАТА ЧАСТ
   Измерване със стенд и регулиране на преден и заден мост, смяна на накладки, спирачни дискове и шарнири, амортисьори, пружини и носачи, ние можем да предложим качествено обслужване с модерна апаратура, хидравлични преси и специализирани инструменти.
 
КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА 
   Разполагаме с апаратура за диагностициране на неизправности, както в двигателните системи, така и в ABS, AIRBAG, както и всички други ел. и компютърни системи в автомобилите. Зануляване на инспекции и сервизни лампи-може да разчитате на нас.
 
СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ 
   Ангренажни и канални ремъци, ангренажни вериги, масла, филтри, свещи и всякакви консумативи.
 
Онлайн авто справочник - автосалони, автосервизи, авточасти, автошколи, автоморги, товарни автомобили, тунинг, акумулатори, гуми, джанти, масла, автобои © 2019 - Всички текстове и изображения са запазени от АВТОСЕРВИЗ PS.

www.avtoservisps.avtonet.bgv.1.0

Този сайт се хоства и поддържа от www.avtonet.bg
Vizia Design Studio